alisa amira's FotoPage
my sweet darling
By: Mama Ayah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Mar-2008 14:04 Email | Share | | Bookmark
AQUARIA KL

Jom kawan-kawan kita melawat Aquaria
Tengok saya jumpa cicak besar!
Ada banyak FISH!
View all 12 photos...
Mari kawan-kawan, kita belajar pasal binatang di Aquaria. Seronok taw, macam-macam binatang Alisa jumpa. Ada yang Alisa suka..ada jugak alisa geli..eeee...alisa suka tapi geli tgk cicak besar!!! Cemana x geli cicak-cicak tu tiga kali besar dari cicak kat umah tokma taw..Mama pun naik bulu roma, geli geleman tgk ular, spider..sini mestila banyak ikan kan..macam-macam jenis la..shark pun ada..rasa berada kat dalam laut pun ada.riuh rendah sore alisa kat dalam tu sebab kdang excited, kadang takut dengan binatang-binatang tu seme..



besarkan??Mau alisa x menjerit!

cruise in tunnel with Pak Ngah, tu shark lalu atas.

sure tengah syiok tenet tuh

tido ke encik crocodile..keras semacam ja.

Aqil tgh layan blues ikang!


Saturday, 16-Feb-2008 10:12 Email | Share | | Bookmark
Mandi time again

 
 
 
View all 4 photos...
On CNY holiday..recevied guest - pak Ngah & co. went to wet world SA & Aquaria.


Saturday, 16-Feb-2008 08:48 Email | Share | | Bookmark
sunway Lagoon

 
 
 
View all 8 photos...
Since alisa always mentioned she wants to 'mandi' every time she see water, no matter be it swimming pool/water park/sungai tempat mandi manda adverts on tv, papers or even nampak air sungai nearby our house, so we brought her to sunway lagoon, it was on last early february weekend. But actually, makcik kecik ni penakut air yang jenis mencurah-curah tu..terjerit-jerit dia bila kami bawak pegi kat those water play area, and she refused to mandi pun. Hampeh je alisa nih..ingatkan ok. Lagipun mainan-mainan kat situ quite adventerous for kids age below 3 yrs old. So, mak bapak budakla yang beria ria duk mandi kat situ. Nak luruh jantung mak ni sebab terpaksa temankan ayah alisa naik benda-benda yang tinggi tu. Alisa took few hours untuk biasakan diri dgn the water thingies until she met few kids around her age then baru she excited to play.


takut air, duk lepak kat bench je lar.


Dia takut tang air yg duk mencurah-curah or terpancut tu.


dah jumpa kawan sepermainan,barulah excited..nasib baik anak mak friendly


Mama pun tumpang sekaki


muka kena pancung tu..hahahah




Saturday, 2-Feb-2008 16:22 Email | Share | | Bookmark
love you..always will

love this picture


As I look into your eyes
I see all the reasons why
My life’s worth a thousand skies
You’re the simplest love I’ve known
And the purest one I’ll own
Know you’ll never be alone

My baby you
Are the reason I could fly
And cause of you
I don’t have to wonder why
Baby you
There’s no more just getting by
You’re the reason I feel so alive
Though these words I sing are true
They still fail to capture you
As mere words can only do
How do I explain that smile
And how it turns my world around
Keeping my feet on the ground

I will soothe you if you fall
I’l be right there if you call
You’re my greatest love of all


Saturday, 2-Feb-2008 15:42 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd belated Birthday Alisa 17/12/2007

HAPPY 2nd BIRTHDAY sayang
May God bless you
 
View all 8 photos...
This is back dated entry. Mmg dah berkurun mama x upload gambar lisa kat sini. Entah mana hilang wayar usb nak transfer all these lovely pics from camera,so entry pun tertunggakla yer. What the heck, some pictures on Alisa's 2nd birthday kat kampung. It was just small event, sebab mama kan dalam pantang lagi masa tu so tak bolehla happy-happy sangat. Just to capture some good moment on alisa's birthday which falled few days before Aiduladha.






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net